AVANGARDE CITY este un proiect imobiliar finalizat situat în partea de vest a capitalei - zona rezidentiala Militari-Rosu - si se adreseaza persoanelor care îsi doresc un apartament nou, cu o suprafata generoasa, avand un standard de executie ridicat si finisaje de cea mai buna calitate la un pret de achizitie corect.

AVANGARDE CITY

Ansamblu rezidențial, 17 imobile de locuințe în zona de vest a Bucureștiului, garsoniere, apartamente cu două și trei camere

Ansamblul AVANGARDE CITY este localizat în partea de vest a Bucureștiului, zona rezidențială MILITARI - ROȘU și se adresează persoanelor care își doresc un apartament nou, cu o suprafață generoasă, având un standard de execuție ridicat și finisaje de cea mai bună calitate, la un preț de achiziție corect. Ansamblul AVANGARDE CITY se desfășoară pe o suprafață de 65.000 m.p. și cuprinde 17 imobile cu un regim de înălțime format din D+P+7E (demisol + parter + 7 etaje) - fiind deservite de lifturi moderne. Imobilele respectă toate normele de construcție în vigoare, atât din punct de vedere seismic cât și din punct de vedere al izolării termice și fonice. Situat într-un areal aerisit, în proximitatea Centrului Comercial Militari, ansamblul rezidențial AVANGARDE CITY beneficiază de acces, în imediata apropiere, la mijloacele de transport în comun, către liniile STB: 178, 138 și Maxi Taxi, precum și diverse centre comerciale (Lidl, Auchan, Metro, Brico Depot), iar în proximitate sunt: grădinițe, școli, parcuri, săli de sport, terase, restaurante, farmacii etc. Suprafața generoasă alocată acestui proiect completează un cadru urban în plină dezvoltare, ce desăvârșește confortul oferit. Ansamblul rezidențial AVANGARDE CITY cuprinde un număr de 3500 de apartamente (garsoniere, apartamente cu 2 și 3 camere). Ansamblul beneficiază de parcare proprie, administrare, salubritate, apă, canal, gaz, internet, precum și de toate facilitățile urbane implicite. Avangarde City deține, în portofoliul său, pe lângă apartamente, case tip duplex în zona Chiajna și Bragadiru. Vă invităm să parcurgeți, cu atenție, ofertele noastre pentru apartamentele disponibile și nu ezitați să ne contactați pentru detalii suplimentare. 
                                                                    
Vă așteptăm la vizionare!

AVANGARDE CITY, DIRECT DEZVOLTATOR, comision 0%.
Ansamblu rezidențial, 17 imobile, 3500 de apartamente, suprafata alocata 65.000 mp.

OFERTA GENERALA APARTAMENTE FINALIZATE. Va prezentam, mai jos, oferta noastra generala de preturi pentru achizitionarea de apartamente, FINALIZATE, in cadrul ansamblului rezidential AVANGARDE CITY.
Contactati-ne telefonic, acum, sau accesati, aici, MESAGERIA DIRECTA.
GALERIE FOTO - Va prezentam o selectie succinta de imagini cu apartamente finalizate si amenajate, prezentate mai sus in oferta de vanzare, disponibile in cadrul ansamblului rezidential AVANGARDE CITY.
BIROU VANZARI:
Strada Tineretului Nr.17
077042 Roșu / Chiajna / ILFOV
Email: vanzari1@avangardecity.ro


CONTACT:
(+4) 0723 159 580
(+4) 0740 501 047
(+4) 0722 952 779

 

Pentru detalii suplimentare sau stabilirea unei vizionari

ne puteti contacta telefonic sau puteti utiliza mesageria

directa din Pagina de CONTACT

 

 

Va asteptam pe FACEBOOK!