Ansamblul rezidential "Avangarde CITY", este un proiect imobiliar finalizat situat în partea de vest a capitalei, zona rezidentiala Militari-Rosu, conceptul abordat fiind modern si util, adresându-se familiilor active, numeroase sau tuturor celor ce vor sa schimbe tumultoasa viata "la bloc" cu confortul unei locuinte tip vila.
Informatiile, imaginile si desenele cuprinse in prezentul material sunt doar cu scop informativ si nu angajeaza societate noastra. Societate noastra nu poate fi considerata responsabila de orice alterare
sau modificare a continutului acestui material de prezentare. Publicarea, utilizarea, reproducerea sau difuzarea chiar si partiala fara acordul nostru este strict interzisa.
Copyright © 2014 - 2019 Avangarde City Group
Created by GRAFITION
Garsoniere
Apartamente cu 2 si 3 camere
Spatii comerciale


Imobil cu doua lifturi
Centrala proprie
Locuri de parcare
Bucătărie inchisa / deschisa
Obiecte sanitare
Finisaje de LUX
Galeria FOTO
24.900
TVA 5% inclus - in conditiile legislatiei in vigoare
Preturi incepand cu:
*Pretul afisat poate varia in functie de modalitatea de plata aleasa. De asemenea pretul afisat   poate fi influentat de nivelul finisajelor si dotarea apartamentului cu o marja cuprinsa intre 5 - 15%.
Apartamente si spatii comerciale
regim inaltime imobil: demisol + parter + 7 etaje

*Oferta valabila in perioada 05 Ianuarie - 31 Martie
Strada TINERETULUI Nr.17
  Ansamblu „AVANGARDE CITY 2”, este localizat in zona rezidentiala MILITARI - Strada TINERETULUI Nr.17 - (punct de reper METRO MILITARI) si se adreseaza persoanelor care îsi doresc un apartament nou, generos, cu un standard de executie ridicat si finisaje de cea mai buna calitate. Proiectul rezidential „AVANGARDE CITY 2” se desfasoara pe o suprafata 35.000 mp. cuprinzand 10 imobile cu un regim de inaltime format din D+P+7E (demisol + parter + 7 etaje) - imobilele respecta toate normele de constructie in vigoare atat din punct de vedere seismic cat si din punct de vedere al izolarii termice.
  Situat intr-un areal linistit si aerisit in proximitatea Centrului Comercial Militari, Ansamblu rezidential „AVANGARDE CITY 2”  beneficiaza de acces in imediata apropiere la mijloacele de transport in comun catre liniile RATB: 178, 138 si Maxi Taxi, diverse centre comerciale (Auchan, Metro, Praktiker, farmacii, restaurante). Proximitatile sunt reprezentate de cladiri civilizate avand un regim de inaltime decent intr-un cadru dominat de natura. 
  Suprafata generoasa alocata acestui ansamblu completeaza un cadru natural ce desavarseste aspectul si confortul oferit. Ansamblu rezidential „AVANGARDE CITY 2” cuprinde un numar de 1200 de apartamente (garsoniere, apartamente cu 2 si 3 camere), precum si spatii comerciale la parter ofertate pentru vanzare sau inchiriere. Fiecare imobil este deservit de doua lifturi moderne.
  Ansamblul beneficiaza de salubritate, apa, gaz,  internet, telefonie fixa,  administrare si paza, precum si de toate facilitatile implicite.
(+4) 0723 159 580  |  (+4) 0722 150 470 (+4) 0722 952 779
vanzari1@avangardecity.ro